Klänningen som skriker GossipGirl!

Chek this out! Klänningen kommer från GinaTricot (hör och häpna). Jag ska deffinitivt kolla in den i veckan. Kanske till och med imorgon, för att prova o känna hur den känns. Den kostar ju 399:- så någon hint at kvallité måste väl finnas? Jag menar, kläder hos Gina brukar ju ligga i en prisklass längre, så liite bättre måste den väl ändå vara?


jag borde vara glad (?)

Jag och D har kommit rätt långt. Vi var på dejt igår, bio + fika, o sen gick vi ut med co för att dricka lite cider/öl. Efter de (med lite alkohol i kroppen) åkte vi hem till mig och hade sex. Eller i alla fall försökte. Han var väl inne i mig i max 1 min. Samma som sist, han var för nervös och kunde inte bli tillräckligt hård. SUCK, dubbelsuck och trippelsuck. Roligt värre.

Vi har i alla fall pratat lite och jag fick ur honom att jag vi liksom kan visa att vi gilllar varandra, official liksom. Han vill att jag ska pussa på honom när vi är nyktra också (för de blir ju lätt mycket sånt på fyllan!) så de känns väl bra. Men fortf. Vad ska jag göra för att få honom att lugna ner sig? Relax a bit or two..  Jag frågade liksom vad jag kunde göra annorlunda men nada. No nothing! O jag försökte verkligen med allting.. Försökte gå långsamt fram, tala om vad jag ville ha så han kanske skulle bli mer upphettsad, men Nope. Lönlöst, han var fortf. helt mjuk. Eller lite mjuk i alla fall, de gick inte att ha sex. Till slut blev de bara så patetiskt att fortsätta försöka när de bara inte gick..

Jag skickade ett sms o frågade vad han skulle göra ikväll (eftersom S bangade på att gå ut idag igen) o vi hade väl pratat lite om att gå o se Barnhemmet.. Så han frågade om jag var sugen på bio.. Jag svarade att Jo, de va jag eller att bara chilla. O att jag ville göra nåt ikväll istället för att bara sitta hemma. DE har han inte svarat på, o jag vet att han förmodligen redan är hemma nu. Roligt att han bara skiter i att svara. Åh, va sur jag är. Måste de bli problem med Allting som rör killar o förhållanden.. De måste vila någon förbannelse över mig.. Säkert.

Jag funderar på om jag ska skicka ett sms till honom nu, fast han inte svarade på de förra, o skriva att jag vill ha sex med honom.. Eller nåt som får honom lite upphettsad.. Men vad ska de ge om vi ändå inte ska ses. Han kan väl SVARA på smset i alla fall (?!)

New Shoe(s) ..bara för att det rimmar. Nästan

mina nya Låga (!) skor. Duktigt av mig att äntligen köpa de, måste jag säga. Dom är rätt casual och och lite sådär classy. Inte direkt jätteinne men faktiskt jättesöta. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla dom eller ej, men som vanligt lutar de väl åt att behålla dom. Jag är så svag.. Gör de något? :)

   
(visst är dom rätt söta? Hihi, nu ser de ju lite halvtokigt ut med stumpor och shorts, men jag hade svarta byxor på mig. Som jag för övrigt drog upp, för att se skorna bättre. Dom är by the way sååå sköna och helt i skinn!)


Nu ska jag susa iväg till gymmet o springa lite, sen köra Step. Hihi, jag Älskar måndagar! Åt nyss middag som bestod av  ungspannkaka (som Jag lagade själv!). Stekte vanligt pannkakor till barnen men gjorde ungspannkakan på havremjölk. Blev skitbra! Efter gymmet ska jag i alla fall träffa S och vi ska prata lite killar. Hehe, man måste stötta varandra in times like this. När jag kommer hem ska jag nog bara ta de lugnt, duscha och kanske kolla på Jakten På Lycka, ni vet.. Med Will Smith. Jag Älskar den filmen! Bara gråter, gråter, och gråter.. Och sen gråter man lite till i slutet :) Later!


Han finns i vinden, vattnet och solljuset

igår, istället för gymmet, tog jag en promenad. Min vanliga runda och jag hade faktiskt telefonen med mig. Skulle gått till gymmet idag och kört Pilates men jag vaknade så sent och var så trött, så jag tar nog samma prommis idag (hihi, ett ex till mig, hans mamma sa alltid "prommis". Hon var så gullig och liten, hihi). Det är verkligen som terapi att ta den rundan.. Allting är så fint och de finns flera ställen, klippor och bänkar, som man kan sätta sig på och bara titta ut över vattnet. Drömma sig bort en stund. Igår satt jag och tänkte på farfar, som dog för några år sen.. De blåste lite och jag tänkte att, det kanske inte är så farligt att dö ändå (jag har alltid varit jättejätte rädd för att dö!). Det är ju en del av livet och det kanske är så som prästen säger på begravningen.. "..av jord är du kommen, jord skall du åter bli.."

Man kanske finns där ändå, fast man inte har en kropp att fylla. Man kanske finns i vinden, i vattnet, på himlen, i solljuset.. Man känner de, men man kan inte se de. Jag hoppas att det är så. Jag kände vinden och jag kände liksom en lättnad. Jag kände att farfar ändå var med mig.. Nu blev jag djup, men jag ville ändå dela med mig av de.

Nu ska jag ta samma promenad, ta med mig min iPod och sätta mig någonstans..


(vägen ner till vattnet. En lång allé som för övrigt är jättefin nu när löven ändrar färg)

(en av min favvisar! Bilden ser liksom ut att vara tagen på 60talet.. Ett riktigt gammalt fotografi)

(tycker nog att de blir rätt okej bilder, med min lillaskruttkamera)

(en lite mörkare bild)


Nervös och pirrig

jag fick ett sms i natt, eller de var ungefär vid 11. Jag sov i alla fall, vilket var såå typiskt mig. Jag var så himla slut igår att jag somnade sittandes lite efter 10.. Anyways, smset var från D, som Äntligen kommit tillbaka från NYC.

Jag vaknade vid halv 6 och kom på att jag kanske skulle borstat tänderna, sagt och gjort jag gick upp och gjorde de. Tvättade av sminket också, hehe. Mineralsmink som tur var. Då kom jag att tänka på D, att jag drömde att han skickat ett sms till mig.. Att de stod något om en jacuzzi och att de va ensamt (?!) Too good to be true, tänkte jag. Men sen började jag fundera.. De kanske va så att han hade skickat något sms. I de läget hoppades jag bara på att jag inte hade svarat nåt dum. Jag var ju halvsovande och jag brukar kunna göra knäppa grejer då, man har ju liksom ingen kontroll på vad man gör då. I alla fall inte jag, jag minns ju knappt vad jag sagt eller gjort då.

Jag gick tillbaka till sängen och där hittade jag min mobil med "svara på smset-skärmen" uppe. Jag hade inte skrivit nåt och inte heller skickat nåt. Sen gick jag till inkorgen och hittade ett sjukt gulligt sms som var som gjort för att svara på.. Åh! Varför var jag så trött?! De var ju så gulligt gjort av honom att skicka dedär! Han skrev:

"De känns lite ensamt att sitta själv i jacuzzin här i mörkret.. ;)"

ÅH, alltså. Hade han sagt "kom hit" hade jag susat upp ur sängen och åkt dit :P Haha, såå intresserad är jag av honom. Alltså, jag vill bara ha honom ännu mer nu efter allt som varit. Han sa nej, och nej igen.. och jag frågade varför och allt dedär (som jag bloggat om tidigare). Jaa, i alla fall ska vi ses ikväll. Iiiiih! Jag vill så gärna träffa honom, men allt är samtidigt så kompliserat. Varje gång vi har setts (förutom en) har de ju slutat med att vi sovit ihop och att vi har kyssts (A LOT!) så jag vet liksom inte hur man ska vara. Är de okej att pussa honom på kinden om man ses offentligt eller ska man bara kramas? Kan man hålla handen om man tittar på film/bio? Jag har tuuusen frågor :D Känns som om jag är 10 igen, hihi. Vilket är en rätt rolig känsla. Man får vara nervös och pirrig i hela kroppen, hihi.

GossipGirl deluxe

Måste jag ens påpeka att jag Älskar GossipGirl? Jag är inne på 5te boken nu och jag är fast! Jag har faktiskt inte tittat på serien på tv, av den anledningen att jag är så fruktansvärt dålig på att läsa böcker. Man kan nästan säga att jag hatar att läsa, Om jag inte lyckas hitta böcker som faktiskt fångar mitt intresse. Okej, nu är inte GossipGirl direkt romaner eller tung literatur, men det är något som i alla fall intresserar mig. De skrivs om intriger, kärlek, nyaste pradaväskan och framför allt New York (där jag har bott).

Jag har endast sett ett avsnitt av serien och jag måste säga att stilen som tjejerna har, de här lite preppy, ordentliga, gulliga stilen, Älskar jag! Senast igår köpte jag en kofta som bara skrek GossipGirl (nedan).

 




Cats for life

Jag vill komma med ett erkännande;


Jag älskar katter. Jag kan deffinitivt säga att jag kommer att skaffa katt, så fort jag vet vart jag kommer att bo, dom närmsta åren. Jag och min lillasyster är lika förtjusta i katter, båda två.. Och vi har väl lite tankar på att flytta ihop om jag ska börja plugga. Hon kommer bort hemifrån, vi får en stor lägenhet med mycket plats, osv. Finns bara fördelar. Visst, vi bråkar väl och tjaffsar som alla andra, men vi är syskon. Klart vi tjaffsar ibland? :)

Min mamma och pappa har en katt just nu. En vildkatt faktiskt. Hon var hemlös och vi började mata henne, hon blev tamare och tamare, fick sen ungar, efter de blev steriliserad och har nu bott inne i huset i över ett år. Baby, heter hon. Hehe, jag döpte henne. Eller, innan hon hade ett namn kallade jag henne bara för Baby.. "baby come here.. baby, vill ha du mat?" Här är hon i alla fall. Sötaste prinsessan ever!

    


Investeringar från YSL

förra veckan (host, glömde att blogga om de) gav jag mig ut och skulle leta upp en ny mascara, eftersom min YSL börjat sjunga på sista svängen. Jag ville prova någon ny men samtidigt har jag ju hittat min favorit, nämligen YSL. När jag väl stod där inne på Parelle och skulle välja, kunde jag inte överge min gamla kompis, så de fick bli en ny YSL, Volume Mascara (eller vad den ny heter). Den ni vet, den som har en hylsa i två olika guldnyanser. Jag hade redan Everlong Mascaran, men ville ha någon som ger lite mer "fat lashes", om ni förstår..

När jag sen stod framme i kassen och skulle betala, frågade tjejen bakom disken mig, om det var något mer jag behövde. Nej nej, svarade jag och tänkte att jag skulle spara lite pengar. När jag sen rotat fram plånboken ut väskan ser jag att som har YSL, Radiant Touch (Bästa concealern EVER!), till något salgs kampanjpris, kunde jag inte låta bli att hamstra lite. Jag har ju redan en som inte är slut, men förr eller senare är den väl tom och då måste jag köpa en ny i vilket fall som helst. När man kan köpa den för 298:- istället för 398:- (vet inte exakt på kronan vad den kostar i vanliga fall), why not? hihi



TIPS: Om ni verkligen vill ha Gorgeous, extremt långa fransar och inte är rädd för att investera i riktigt bra smink.. Köp Både YSL's Everlong Mascara(den med gummiborste) och den klassiska Volume Mascara(den med vanlig borste. Börja med Everlong Mascaran; Den separerar fransarna super bra och lägger en bra grund. (Den mascaran är också bra om man bara vill ha en vardags look, alltså inte sådär jättemycke mascara). Efter de lägger du på Volume Mascaran, så många lager som du behagar. När jag går ut målar jag på rätt många lager :)
Jag har väl inte sådär överdrivet långa ögonfransar, men när jag målat med Everlong och Volume, har faktiskt folk trott att jag haft lösögonfransar.. Värt att prova? Det tycker jag!

"Naturligt" smink

idag när jag trippade in på Åhlens ihop om att jag skulle kunna använda mitt presentkort, för att köpa nytt mineralsmink, gjorde jag en upptäckt: Jag hade inte presentkortet med mig. Typiskt! Först trodde jag att jag hade tappat de, men de visade sig senare att jag hade glömmt de hemma.

Jag gjorde en annan upptäckt också: Nästa gång jag shoppar kommer ett rött, transparent läppglans från Lancôme, Juicy Tubes, få följa med mig hem. Jag kollade på de när jag var hemma i eskilstuna, men då velade jag lite. Nu ska jag i alla fall köpa de. De som känns lite bra är att just de glosset som jag har kollat på, är en Juicy Tube från en serie som kallas "By Nature". Jag har inte kollat upp de, men de är väl säkert något "ekologiskt"/utan tillsattser/utan massa farliga ämnen/organic/what ever.. Jag måste kolla upp vad det är, men säkert något bra :) Färgen är amazing!

Idag blev det mineralsmink, nästa gång blir de ett gloss. I can't wait!

(bilden är inte exakt den som jag tänker på. Den som jag ska köpa har liksom rundade kanter upptill. Den "nya" dessignen om ni hänger me? ^^ )

Dom är mina!

Idag tog jag mig äntligen ner på stan. Och jag Letade verkligen efter skor, jag var inne i varenda affär som sållde stövlar. Men näe, inge passade mig så bra som dom från Vagabond. Så de fick bli dom! Nu har jag äntligen ett par höst/vinterskor som jag törs visa mig i (min bruna Uggs är ju sköna, men Verkligen inte fina, hehe). Köpte även lite annat smått och gått som jag ska blogga upp sen. Måste bara ta bild på allting.. Mitt rum är en sån röra så jag orkar inte göra nånting här inne. Dessutom ska jag iväg och träna snart, blir Pilates (missade Stepen igår, suck!) o efter de kommer jag nog springa lite. Men Sen måste jag bara ta tag i mitt rum.. Städarna kommer i morgon också, så jag måste försöka plocka ihop lite i vilket fall som helst.

Här är skorna jag köpte idag:

       

(dom är 100 ggr snyggare in real life. De gick liksom inte att fånga de på bild.. Trist)


Jag gör något dumt här



Randy Newman (?) skulle inte vara glad. Han har numera ett superrynkigt ansiktet + en snirklig mustasch. Gud va larvig jag kan vara, fast håll me.. Det är sjukt kul att "ändra" människor i typ tidningar osv :)


Svarta Stövlar - årets måste

jag måste ha ett par svarta stövlar. Alla måste ha ett par svarta stövlar! Som jag skrev tidigare har jag kollat på två par från Vagabond, men jag är fortf. inte riktigt 100 % säker på dom. När man lägger ut 1200 kr på ett par skor vill man ju gärna vara säker på att man kommer att använda dom. Men jag har tänkt o tänkte och kommit fram till att just Svarta Stövlar funkar ju till nästan allting, klänning, byxor, fest, vardag. Ja, dessutom gör det ju inget att man blir lite längre (jag är ju bara 165 cm). Here they are:



Någon som har något annat tips på svarta stövlar this fall?


Höstbilder och annat bra

Nu har D åkt till New York och helgen är redan borta. Jag åkte till mamma och pappa i helgen och fick en lite paus från Sthlm. Hehe, jag gillar den här staden men ibland behöver man hämta lite ny kraft och vart gör man de bättre än på landet? Så tyst, lugnt och fridfullt. Det var så skönt att bara ta de lugnt, kolla på film, gå ut och springa på morgonen. Men jag har tänkt mycket på D. Åh, jag kan inte få honom ur huvudet! De går bara inte.. Vill bara att han ska komma hem nu så att vi kan ses. Fast, vi ses väl inte föräns om 2 veckor ändå.. Han kommer ju att ha massor att ta igen när han kommer hem.


Till något annat roligare.. Jag har fått min mobilkamera att funkar! Eller, den har alltid funkat men nu kan jag föra över bilderna jag tar, till datorn. Och det är ju en fördel. Så jag tar mer bilder än någonsin nu.

  

Idag sov jag faktiskt ut ordentligt! Jag kände att jag var utvilad när jag vaknade och under dagen har jag inte gjort mycket alls. Jag skulle åkt in till stan för att köpa ett nytt mineralpuder och för att kolla lite på Vagabondskorna, som jag planerar att köpa. Men, timmarna jag ska jobba, ser lite annorlunda ut idag. De skulle blivit så stressigt om jag åkte in fort nu, o sen susat tillbaka. Så jag fixar inköpen i morgon istället, då har jag mer tid.

Nyss fixade jag i ordning en fruktsallad och satte mig i solen för att läsa Gossip Girl. Satt väl där ute i solen i någon timme och jag fick faktiskt lite fräknar :) Later!


Jag känner något



Jag och D sov ihop idag igen, men vi hade inte sex. Precis som dom andra ggr. Jag förstår inte.. Vi har liksom börjat varje gång, men sen säger han att han inte KAN för att de va länge sen han hade sex med någone. Och imorse blev jag rätt irriterad, för jag kände att han ville, om ni fattar.. Så jag sa till honom " Varför vill du inte ha sex med mig?" Och han svarade efter lite om och men.. " Jaa, men de va så länge sen jag hade sex med någon.. och jag blir väl nervös. Du har ju säkert haft sex me nån kille nyligen.. så du.. äh" Okej de va rätt gulligt när han sa att ha blev nervös, hihi. Men still! Om han inte har varit med någon på länge, desto större anledning till att HA SEX. Jag är ju liksom inte ett vanligt "efterkrogen-ragg" utan, vi har ju faktiskt träffats några ggr.

Iallafall så känner jag något, innuti mig. Och jag blir fundersam.. Jag tittar på honom och han är faktiskt inte särskillt snygg, men ändå så känner jag mig så sjukt dragen till honom. Jag vill bara träffa honom hela hela tiden! Sitta nära honom.. Dessutom kysser han så bra. Åh, han fick mig så upphettsad igår, o sen blev de inget :( Jag ville ha honom såå mycket! Men till saken, han skickade sms nyss och frågade om jag ville ses ikväll också.. Om jag orkade :P Haha, även om jag inte skulle orka skulle jag fan SLÄPA mig! Jag orkar och jag Vill!

Dagens mat och träning

.. igår tränade jag Pilates och idag blir de gym. Tränar bara benen än så länge.. Haha, på andra sidan där maskinerna för rygg, mage och armar finns är de bara massa killar som gör konstiga ljud när dom lyfter alldelse för tunga vikter. Seriöst, de låter som om dom har jättejobbigt sex (?!) Högt x648404901!

Till frukost åt jag två mackor med leverpastej, lite Start med mjölk och drack ett glas Juice. Till lunch blir de maten som jag lagade igår, Gulash(?)soppa med bulgur, Sååå gott! Till middag vet jag inte än. Kanske blir något med bacon, vet att de finns i frysen. Barnens mamma brukar säga vad jag ska laga, men idag åkte hon tidigt hemifrån, så jag hann inte få några instruktioner. Men jag fixat ihop nåt! :)

Nu ska jag iväg o träna rumpan av mig! :D later


En bild från Bromma

bromma
(I bromma där jag nu bor, vattnet ligger jättenära och är såå fint. Man vill bara ha någon att sitta o mysa med!)


Idag ska jag på Date (!)

äntligen. Fast jag kan inte säg att jag är sådär jättetaggad, faktiskt (?) Jag borde ju inte kunna sitta still o vara helt glad och pirrig. Meen, hela denhär grejen med D har blivit en sån utdragen process, så jag har liksom tappat intresset. Eller inte helt såklart, då skulle jag ju inte ens vilja träffa honom. Men jag VET att hade dehär skett för 2 veckor sen hade jag varit betydligt mer nervös :) Men det är okej, de kanske till och med är bra eller nåt. Så jag bryter mönstret.. Eller, äh! Gud va jag funderar ^^

Jag har i alla fall laddat hem maaassa ny musik o jag ska fixa över de på min IPod o sen ska jag åka o träna. Borde egetnligen svänga förbi banken också. Mitt kort håller ju på o krånglar! Typiskt. Jag var ju där för några veckor sen och satte in lite pengar (DÅ funkade minsann kortet som de skulle) o sen frågar tjejen "Funkar kortet bra eller skulle du vilja byta till ett MasterCard?" Nej svarar jag ju såklart, eftersom de Aldrig har krånglat tidigare.. Knock on wood, DE skulle jag ha gjort.

Vad betyder de föresten när en vuxen människa skriver "Kram!!!" i slutet av ett sms? Man kan ju strunta i att skriva nåt alls, jag gör de ibland, eller så skriver man bara Kram. Inget utropstecken och deffinitivt inte 3 st! :) Kan de betyda något bra? :) Hihi, åh nu blev jag lite pirrig i magen ändå. Smset som jag fick nyss var alltså från D, o jag måste säga att jag längtar tills jag får träffa honom. MEN.. De stoora Men'et.. Hur kommer vi bete oss? När vi har festat o så, har de inte dröjt länge innan vi börjat hålla på.. Kyssas, kramas, hållt handen.. Vi har ju till och med sovit ihop (?). De kommer verkligen vara helt strange i början. Kommer jag våga hålla handen eller så på bion eller blir de för seriöst? Eller luta mig? En kyss eller :S Aaah, blir galen.

..Nu kom dedär pirret i magen (?!) Okej, A.. Lugna ner dig. Det är massa timmar kvar!

RSS 2.0