Slö-dag

Efter helgen som var, orkar jag faktiskt inte göra nånting alls just nu! Jag har precis gjort klart allting i huset (bäddat sängarna och allt de). Jag hade ju tänkt träna två ggr idag, men jag orkar inte åka två ggr till gymmet. Såå jag åker nog bara in en timme innan Stepen börjar så jag kan träna ben på gymmet o sen köra passet. Perfekt!

Frukosten idag bestod av Havrefras med Mjök + tre skinkbitar. Lunchen blir nog soppa, Gulasch (med kötfärs tyvärr, gillar inte att äta så mycket rött kött egentligen) De finns en hel pizza i kylen men den ska jag INTE ta, däremot pizzasalladen som finns. Middagen vet jag inte hur den kommer se ut, jag kommer nog laga pasta och korv till barnen, men jag äter nog inte de. Kanske om jag kokar några dinkelmakaroner till mig istället.

Måste försöka sätta igång med att plugga matte också. Undra hur de kommer gå (?) Jag ska ju försöka läsa matte A själv hemma, utan lärare eller så. Kanske kommer få ta hjälp av någon, min syster kanske (om hon har tid) eller kanske D. Meen, han har ju iof rätt mycket i skolan själv, så de kanske är de sista han vill. Sitta o räkna matte med en tjej som inte fick Godkännt i Matte A på gymnasiet (?!). Men vad gör man? Jag kan inte hjälpa att jag inte är något mattegeni, jag har faktiskt andra kvalliéer som väger upp. Fabolous!

Later


Han finns i mitt huvud hela tiden

Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera, men de e för att jag har gjort så mycket annat, hållt mig akteverad. Jag har börjat träna massa, imorron blir de nog träna benen på gymmet under dagen. Sen att Step-pass på kvällen. Åt godis och chips till filmen jag såg nyss (Så Som I Himmelen) kanske ska se en till snart, om jag orkar. Annars kollar jag på lite tv nu o tar nästa film imorron kväll.

D. Vad har hänt med mig och honom? Inget, vi har sovit ihop två ggr, dom ggr vi har varit ute på krogen har vi kyssts (rätt mycket) hållt handen. En tjej kom till och med fram till oss när vi var ute på krogen, och jag precis sjungit karaoke. Hon tyckte att D skulle titta mer på sin flickvän när hon sjöng, där framme på scenen. Vi svarade: Vi är inte tillsammans. Hon sa: Jaha, jag tänkte att eftersom ni kysstes o så. I wish! Eller, jag vet inte.. Jag vet inte om jag vågar hoppas och låta känslorna komma fram.

Det var så länge sen jag var tillsammans med någon. Dessutom så, äh! De känns bara konstigt. Jag känner mig så fruktansvärt dragen till just honom, men varför? De finns 30 000 andra killar här i sthlm och Många ser bättre ut, men den enda jag kan tänka på/ tänka mig är just D. Jag satt och gjorde en lista idag, vad som är positivt och negativt med honom. Just bara för att försöka komma på att de va fler negativa saker med honom, så att jag kan radera honom och gå vidare. Det skulle ju liksom vara lättast då. Det är säker bara någon crush.. Hoppas jag. De brukar de ju vara de, om jag tänker efter. Bara nu i sommar har jag ju haft några som jag har pratat om.. "Jag är nog kär, verkligen Kär! Det är ingen vanlig crush!" När jag sen insett att de inte kunde bli något har jag bara gått vidare hur bra som helst.. Alltså; jag kom över de, snabbt som ögat.

I förrgår när jag och S var ute med D och hans vänner, var vi först på en klubb i gamla stan, Pan. Sen drog vi vidare till Sense eller vad det nu hette. Där var de rätt mycket folk och man kunde inte snacka, o ännu mindre röra sig. Vände man bort ryggen tappade man bort kompisen. D stack snabbt iväg och pratade o dansade med några tjejer. Vi hade tidigare sagt att vi skulle gå hem tillsammans och att jag skulle sova hos honom. Och vetu! Jag blev faktiskt ledsen/besviken av att se honom krama o dansa med dom där tjejerna. Visst, deklart! Han är singel och ska självklart göra vad han vill, och även om vi skulle varit tillsammans så skulle han ju självklart få prata o dansa med andra tjejer. Men fortf. de kändes i mitt hjärta. Jag blev ledsen och bytte till slut om till andra skor, gick ut och tog tunnelbanan hem.

D ringde senare och frågade varför jag gick och jag svarade: ..Men du såg ju så upptagen ut och jag ville inte störa. Jag menar.. Vad skulle jag sagt? Att jag tyckte de va jobbigt att se honom med andra tjejer?! Då skulle han bli rädd och tänka "Men shit, vi är inte ens tillsammans och hon blir sur för nåt sånthär?" Åh! Varför kan jag bara inte skita i honom. Han är egentligen inte en kille i min smak, at ALL! Men ändå kan jag inte sluta tänka på honom! Varför?! Kolla bara på inlägget jag skrivit om honom?

Han ville ses i veckan (om de nu kommer hända, vet jag inte. Jag har inte så mycket hopp när killar säger sådär) o jag vill ju bara träffa honom. O känna efter om jag verkligen får dedär riktiga pirret i magen. Har jag de, är jag fast! Då är de nog ingen vanlig crush och då är jag fast. Busted and in love.

..Tänk om jag bara någon enda liten gång kunde få vara kär och kanske tillochmed få de besvarat?

Jag gjordet det!

Jag har skickat ett sms till D som för övrigt inte har kommit fram. Ingen leveransrapport, fast o andra sidan litar jag inte riktigt på dendär rapporten. De verkar som den kommer ibland och ibland inte. Men jag har i alla fall gjort de nu, jag har frågat om de som var i helgen. Om de va en fyllegrej eller om det var något mer och om vi ska ses.

Hans nummer fanns ju på facbook, men still. Jag tvekade eftersom jag inte ville verka för desperat eller efterhängsen. Meen, jag får se vad som händer nu. Antingen vill han ses eller inte, då får jag åtminstånde veta hur det blir. Sen kan jag bli glad eller skämmas, vilket som helst.


(elin sigvardsson, min favvis-låt med henne. blir alltid så glad av den här)

Måndag igen

Jag log när jag vaknade idag, det första jag tänkte på var denhär killen. Jag vill bara gå runt och le hela tiden fast jag är förkyld, trött och allmännt off. Men ändå vill jag le, jag vill berätta det för någon, vara exalterad och förväntansfull. Men jag tror inte att det går. Dessutom, min tjejkompis S, som vi sov hos och som föresten Har pojkvän (dom bor ju tillsammans) sa till mig under kvällen då vi festade:

- hade jag inte haft O (hennes nuvarande pojkvän och sambo) skulle jag ha tagit D DIREKT!

Jag blev nästan lite chockad när jag hörde de, och när hon sen dagen efter frågade om jag och D hade gjort nåt, sex alltså.. Och jag berättade att vi bara hade hållt handen och myst, sa hon: Tur, liksom.. I MIN soffa. Visst, hon försökte väl vara lite glad för min skull också, men helhjärtat, Nej. Absolut inte. Dessutom är det massa strul med henne och hennes sambo. Låt oss bara säga att det inte finns så mycket förtroende kvar i förhållandet, det finns i alla fall faktorer som borde hinta om att O inte borde ha det gentemot henne.

Ska jag lägga till honom på facebook? Är de för desperat? Han kanske inte ens ville nåt och bara höll handen och höll om mig, för att han var full. Sen på morgonen gjorde han de för att han inte vågade göra nåt annat.. Eller överanalyserar jag allt nu? Åh..



Idag ska jag i alla fall jobba, heh eller försöka :) Jag kommer ju ha andra grejer i huvudet. Host, D host.. Ska träna också, Step vid 19 i kväll. Maten också: 

Frukosten idag blev det fullkornsflingor med fil och lite osötad äppelmos.
Lunchen idag blir nog Quorn filéer med bulgur och en grönsallad
Middagen igår blev en avokado, en stekt kyckling filé lite stekt svamp och en halv tomat. Frukosten var två mackor med kokt ägg på plus en kopp te. Sen myste jag i D's knä :) Åhh.. Gud vad jag tjatar, haha.

Middagen vet jag inte än, mycket sallad i alla fall, kanske nåt kött. Tror de finns entrecôt (stavning?) i kylen.

Ett, bara Ett inlägg till

sitter och jobbar nu. Eller, jag har lagt barnen nu och efter mycket om och men sover dom. Äldsta tjejen hade nästan 40 graders feber så vi har jobbat rätt bra på att försöka få ner den. Glass, saft med is, alvedon osv. Ska snart gå in och ta tempen igen på henne.. vad göra man om de går över 40 grader ?! Måste googla de(!)

I alla fall så jobbar jag ju ikväll/natt och när jag stog i köket och skulle fixa middag, kunde jag plötsligt inte sluta le. Jag tänkte på D och på helgen som gått, log och kände mig mer glad än någonsin. Jag hoppade faktiskt upp och ner också. Jag är glad glad glad, men jag VET att börjar jag hoppas på nåt, blir de bara fel i slutändan. Jag får ta de som de kommer, men fan! Jag som är den mest otåliga personen genom tiderna, perfekt att just Jag måste "vänta och se"!

Jag är sämst på att vänta. Jag tyckte bara att allting var så mysigt och vill nog gärna träffa honom så snart som möjligt igen. För att kolla liksom, är de en fix-idé att jag vill ha honom, eller Vill jag ha honom?

Har har ju så fina ögon.


To me, you're..




Dagen efter

..en amazing kväll! Det började med en runda på stan då jag köpte en tröja från H&M och ett par ascoola skor från Zara, efter de åkte vi hem till S och fixade i ordning oss och förfestade lite med hennes pojkvän och hans vän D. Sen åkte vi till söder och satt på ett lugnt ställe och drack lite. Efter de åkte vi till Gamla Stan där vi gick till Huset. Galet roligt va de där! Oh my goodnes.. De va länge sen jag hade så roligt.

Över till det som jag ville komma till; D. Jag är skittöntig och larvig, men jag måste få ur mig dehär.. Eftersom jag inte ville åka hem själv ända till Bromma, sov jag hos S (S är alltså min tjejkompis) och hennes sambo, de gjorde D också. Vi fick då sova tillsammans i en av dom stora sofforna. Summan av det: Vi höll om varandra hela natten, höll i handen, ni vet.. höll på med händerna sådär gulligt (inget sex eller så). Vi kysstes inte ens, men hela grejen va så mysigt. Jag ville nästan inte gå upp på morgonen sen, ville bara ligga kvar och mysa med honom.

Men hallå?! Påbörja inte ännu en meningslös crush! De har du haft nog av, punkt! Så säger en del av mig, andra säger Han är en bra kille, inte särskillt snygg eller så, men söt Och snäll. You go girl, se vart de leder! Jag skulle ju bli nunna och gå i kloster, SÅ trött var jag på dejter, killar, killar med flickvänner och idioter som bara vill ligga.

Innan jag flyttade till Stockholm (jag har by the way bott här i exakt en månad idag, wiie!) berättade S om denhär killen, D, och sa att vi säkert skulle kunna passa bra ihop, att han såg bra ut osv. Jag blev såklart nyfiken och när jag sen träffade honom ute för några helgen sen sa jag bara "Näe, inte min typ av kille". Jag såg liksom bara de dåliga och ville inte ge de ens chans. Men NU efter denhär helgen, så känns de heelt, totally annorlunda! Vad är de för fel på mig?

..När vi gick hem höll vi varandra i handen, vi sov nästan nakna tillsammans, vi höll handen, jag låg och kollade på Idol reprisen med huvudet på en kudde i hand knä. Åh, jag är så fruktansvärt intresserad av denhär människan. Fast, äh.. De kanske är bara är en vanlig jävla crush som allting annat är. Kanske går över om några dagar, han och jag kanske är heelt olika.

..eller så är vi inte de och passar jättebra ihop (?)

Pilates; Nu. Gossip Girl; om några dagar.

Frukosten är avklarad. Första steget i min viktminsknings-process och de känns jättebra. Eller, jag åt iof vanlig mjölk till gröten, liite liite bara. Eftersom min magen inte tål de. "Min mjölk" (låglaktosmjölken) var slut och gröt utan mjölk är ju ingen hit. Åt lite rivet äpple till också, eftersom jag inte hunnit köpa äppelmos. Funkade väl sådär. Nu ska jag i alla fall snart gå o träna Pilates, -hoppas, Hoppas att läraren är bra!- ..Saknar den gammla jag hade, hon var så positiv och gullig.

Igår beställde jag by the way hem ALLA Gossip Girl böcker (inte bara dom på bilden). Shit vad jag kommer läsa, jag älskar dom! Kostade bara 600 kr på CDON.COM. Så dom kommer väl om 3-4 dagar tror jag. Längtar! Jag vet att serien också går på tv, men jag måste erkänna de.. Jag är en USEL läsare. Jag hatar att läsa! Jag är inte dålig eller så, jag tycker bara inte om de.. Eller jo, bara om det är en Bra, riktigt BRA bok.. Inga sånna där romaner på 3000 sidor. Näe, jag gillar Gossip Girl, Intriger och kärlek. Me likie! Då kan jag alltså lika gärna läsa böckerna, istället för att sitta fastklistrad vid tvn. Bättre, enligt mig.

 Dagen idag kommer väl sluta med fest, fast jag kan inte säga att jag är taggad. Vill egentligen bara gå runt lite på Söder och kolla secondhand butiker.. Och sen imorgon sitta och kolla på Idol, som går i repris (missade de i veckan).

Nu måste jag kila.

Helgen har börjat

Imorgon ska jag på mitt första pass på SATS. Haha, känns som om jag har blivit en 08a nu, tränar på SATS och allt. Ska på ett Pilates pass vid 11 och imorron blir de Step. Jag känner att jag vill börja gå ner i vikt nu. Jag har inget mål direkt, även fast 50 kg skulle vara heaven. Jag vill bara ställa mig på vågen om 2 veckor och bli förvånad. Jag känner mig faktiskt sugen på att Inte äta. De låter knäppt men det är nästan skönt att slippa ha dom där tankarna i huvet.. Ni vet: Vad ska jag äta till lunch? Vi kan köpa nåt på stan under shoppingturen, jag är sugen på nåt men Vad?". Trist bara att jag bakade en Vit choklad cheese cake igår. Tog i och för sig en bit idag, men nepp. Nu är de slut, någon annan får äta den.

Nu fastställer jag dethär:
- Inget mer McDonnalds! Ever.
- Inget mer godis, glass, snask. Nothing!
- Om jag måste festa får jag dricka X-cidern utan socker eller Vin och lightläsk. Remember!
- Träna så mycket de går. En eller två vilodagar/veckan. Max!

Jag har faktiskt tänk bestäma lite i förväg vad jag ska äta. Får se om de funkar, så här kommer i alla fall listan för i morgon:

Frukost: Gröt med mjölk.
Mellanmål/efter träningen: ett äpple
Lunch: En avokado, rökt lax och grönsaker (vet ej ännu vilka vi har hemma)
Middag: rester från idag. Ris, grönsaker och kyckling.
Snack: Vanlijte med lite mjölk.

RSS 2.0