inte "N" anymore.

just nu finns de bara en sak i huvet.. Killen som jag träffade idag.. niklas, niklas, niklas, niklas, niklas, niklas, Niklas. Hans ögon, hans röst, hans ansikte, hans sätt att vara, hans små(okej, stora då, men han har faktiskt lite under average, hihi) söta händer, hans kropp, hans lägenhet, hans skratt.. Allt! Och allting har verkligen fastnat. Jag sitter uppe NU när klockan är över 12 och lyssnar på lugn musik som handlar om kärlek, o tänker på honom.. Näe, nu får jag ju skärpa mig. De känns som om jag e olyckligt kär och faktiskt.. Face the facts here: Han har faktiskt inte sagt att han Inte vill ses. Han har sagt att han VILL ses, men thats it.

..Han hör väl av sig när han vill ses, om han nu vill de. Jag ska inte höra av mig nu.. Eller, har han inte hört av sig på söndag så kan jag ju skicka ett sms eller ringa.. Jag är väl bara lite bortskämd med att killarna här i sthlm e lite sådär PÅ och skriver "hej sötis, du är så fin, sweetie" o allt möjligt.. alltså verkligen vill vill Vill träffas. Och sen kommer niklas och bara "vi ses nog snart igen, du verkar vara en skön tjej". Roligt att vara en "skön tjej"?! Jaha, en sån tjej blir man ju bara vän med.. that's it. Fast iof så höll vi handen idag ;D

iiih.. Vi höll handen idag och åååååh.. Jag ville bara gå nära honom eller ta hans hand.. Typ när vi spelade biljard. Flera ggr hoppades jag på att han skulle gå fram till mig och krama om mig,. Men han gick bara förbi.. :/

jag hoppas verkligen att han kommer vilja ses snart igen. Jag vill bara krama om honom, hålla handen, kyssas och verkligen lära känna honom. De kanske va bra att vi inte gjorde nåt, att vi har något att se fram emot :)

nu måste jag verkligen sova. Jag ska drömma om honom.. ska ladda ipoden och lyssna på "utan dina andetag" innan jag sommnar.. Åh, fan att känslorna börjar krypa fram nu.. de blir så kompliserat så.. Dessutom brukar de tyvärr bara sluta på ett sätt.. Nämligen att de rinner ut i sanden.. Men Nej! Dehär Måste bli annorlunda. Dehär SKA bli annorlunda..

-kan inte sluta tänka på honom-

RSS 2.0